Kirándulj, Zeteváralján! 


Sátrazzon egy varázslatos környezetben a legendás Zeta-vára domb lábánál. A sátrazás minden körülmények között a legfelemelőbb élményt tudja nyújtani, akár egyedül, kettesben, családdal vagy egy nagyobb csapattal indítványozva. Mi lehetőséget nyújtunk Önnek és társaságának, hogy a biztonságos sátrazási körülmények mellett, kiváló turista ösvényekre indulhasson, szebnél szebb növény és állatvilág felfedezések élményében részesüljön.

Jöjjön és élvezze tehát bátran a tópanorámás kis faházak kellemességeit, a tavak, patak morajának könnyedségeit, a nap végi csillagokkal teljes sátras élmény csodáit, vagy akár csak az egyszerű piknikezés örömeit.

Téli időszakban se maradj távol lehetőségeinktől, hiszen a tó felületén kialakított korcsolyapája üzemeltetésével várunk minden kedves mozogni vágyó vendéget!

 

Tavi horgászlak

  • 2db 2 fős  „horgászlak” tavasztól-őszig.
  • Hűtővel felszerelt.
  • Tópanorámás terasszal , kitünő horgászati tényezőkkel.

A  kis faház és a sátorhely díja jogosít: a szabadtéri sütés –főzés, a fa pados asztalok , a játszótér, és a vizesblokk használatára. Bérmentes védett autóparkolásra, a kemping területén van lehetőség.

 

 

 

Sátrazás

  • Árnyékos, partközeli sátor helyeink lehetőséget nyújtanak egy rendkívüli csendes és természetbeni mégis bizonságos pihenés céljára.
  • Bátran lehet jönni előzetes helyfoglalás nélkül is, hiszen a kemping területe elég tágas ahhoz, hogy fogadni tudja a sátrazni vágyó vendégeinket.          

A  kis faház és a sátorhely díja jogosít: a szabadtéri sütés –főzés, a fa pados asztalok , a játszótér, és a vizesblokk használatára. Bérmentes védett autóparkolásra, a kemping területén van lehetőség.

 

Lakókocsi Park

Tóparti lakókocsi parkunkba a követekező lehetőségeket tudjuk biztosítani:

  • vízzel
  • árammal
  • szennyvíz leürítés

Üljön be lakókocsijába, szerelje fel családját, barátait horgászni vagy kirándulni vágyó jó kedvvel, mert mi várunk Zeteváraljára minden kedves campingezni vágyó érdeklődőt! 

Szerene foglalni?

Töltse ki űrlapunkat és lépjen kapcsolatba velünk